Doorgaan naar inhoud
LEVENSLANGE GARANTIE

100% huismerk garantie

GRATIS BEZORGING

vanaf € 59,-

VANDAAG BESTELD

morgen in huis

BETAALMETHODES

iDEAL, PayPal, VISA, AMEX,

Retourneren

Ons retourneerbeleid

Al onze producten komen met een 30-dagen geldteruggarantie. Mocht u dus om enige reden ontevreden zijn met uw aankoop of u bent van gedachten veranderd, gelieve ons te benaderen via e-mail en wij zullen u graag verder helpen.

Defecte producten

Al onze compatibele en gereviseerde cartridges bevatten een 24-maanden garantie. Originele cartridges hebben een 12-maanden garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat wij het probleem niet kunnen oplossen, zullen wij ofwel het item gratis vervangen ofwel een volledige terugbetaling bieden, inclusief enige aanvullende verzendkosten die u mogelijk heeft betaald.

Printer cartridges bevatten een microchip die bijhoudt hoeveel pagina’s er geprint zijn en hoeveel inkt er verbruikt is. Geretourneerde items waarvan wij ontdekken dat deze zijn gebruikt, gemodificeerd, of niet overeenkomen met het beschreven defect, zullen niet in aanmerking komen voor een omruiling, tegoed, of terugbetaling. Indien u een probleem waarneemt betreffende de printkwaliteit, raadpleeg de handleiding van de printer en volg de instructies voor de reinigingsprocedure alvorens met ons contact op te nemen.

Verkeerde item aangeschaft / Van gedachten veranderd

Indien u het verkeerde product heeft besteld of simpelweg van gedachten bent veranderd, gelieve ons binnen 30 dagen te benaderen. Zolang het item ongeopend en in verkoopbare staat is, zullen wij het product omruilen voor uw gewenste item of bieden we een terugbetaling. In dit geval kunnen we geen verzendkosten terugbetalen.

Items terugsturen

Wanneer teruggestuurde items geen geldig retourneernummer bevatten, accepteren wij deze niet. In het geval een item teruggestuurd dient te worden, gelieve contact op te nemen met onze klantenservice, en zij zullen u graag verder helpen.

Let erop dat u geen items terugstuurt middels de plastic recycle envelop welke mogelijk is meegeleverd in uw pakket. Items die naar ons recyclecentrum worden verstuurd, zullen voor recycling verwerkt worden en komen dus niet in aanmerking voor een omruiling, tegoed, of terugbetaling.

Terugbetalingen

Het kan tot 14 dagen duren voordat wij een omruiling, tegoed, of terugbetaling uitvoeren. Deze 14 dagen tellen vanaf de dag dat de items in ons magazijn zijn binnengekomen. Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor om een terugbetaling via cheque te verstrekken.