Doorgaan naar inhoud
LEVENSLANGE GARANTIE

100% huismerk garantie

GRATIS BEZORGING

vanaf € 59,-

VANDAAG BESTELD

morgen in huis

BETAALMETHODES

iDEAL, PayPal, VISA, AMEX,

Bestellen

Prijzen

Wij controleren onze prijzen met regelmaat en houden concurrenten eveneens in de gaten, dit om ervoor te zorgen dat wij competitief in onze branche blijven. Vanwege dit feit zult u zo nu en dan de prijs zien schommelen.

De markt heeft ook invloed op onze tarieven, en wij behouden ons het recht voor om prijzen zonder aankondiging te wijzigen. Echter kunt u er gerust op zijn dat de getoonde prijs in uw winkelmandje de daadwerkelijke prijs zal zijn bij het afrekenen; de kosten van uw bestelling zullen onveranderd blijven nadat u de bestelling heeft geplaatst.

Alle artikelen op onze website worden in EUR (€) weergegeven en u zult worden gefactureerd in EUR (€). Indien EUR (€) niet uw valuta is, zal het te betalen bedrag afhangen van de wisselkoers op het moment van de transactie. Wanneer u een bestelling bij ons heeft geplaatst, zal u een bestelnummer ontvangen. Tevens zullen we een ontvangstbewijs meesturen met uw bestelling. Bewaar uw bestelnummer en ontvangstbewijs voor toekomstige referentie.

Omzetbelasting (btw)

De getoonde prijzen op onze website zijn, indien van toepassing, inclusief btw. Bestellingen verzonden naar bedrijven binnen de EU kunnen een nihilwaardering toegekend worden indien er een btw-registratienummer is voorzien. Indien dit voor u ter sprake is, raden wij aan om bestellingen via telefoon, e-mail of fax uit te voeren.

Betalingsmethoden

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:

PayPal, Visa creditcards of betaalpassen, Mastercard creditcards of betaalpassen, Apple Pay, Google Pay & American Express.